Skip to content Skip to footer

Pokrenuli smo postupke sertifikacije proizvoda

Institut IMS je imenovan od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao telo za ocenjivanje i verifikaciju stalnosti performansi građevinskih proizvoda u skladu sa zahtevima Pravilnika o tehničkim zahtevima za elemente sistema cevovoda od plastičnih masa za snabdevanje vodom namenjenom za ljudsku upotrebu, transport zaprljane i kanalizacione vode, transport gasovitih goriva i instalacije za grejanje.

U skladu sa navedenim a imajući u vidu našu dugogodišnju saradnju sa Institutom IMS, u cilju nastavka i daljeg unapređenja iste, Akvapan inženjering doo je pokrenuo postupke sertifikacije svojih proizvoda. Prvi u Srbiji smo dobili sertifikate za PP/HDPE korugovane cevi klase krutosti SN4 i SN8, PVC UK kompaktne cevi klase krutosti SN2, SN4 i SN8, kao i sertifikat za cevi za vodu PE100 od DN20 do DN630 PN4 do PN25.

U skladu sa pravilnikom

Akvapan inženjering doo je pokrenuo procese sertifikacije kako bi pratio izmene i dopune Zakona o građevinskim proizvodima, kao i pravilnika koji proističu iz istog.