Skip to content Skip to footer

Akvapan inženjering slavi 30. godina postojanja

Slavimo našu 30. godišnjicu postojanja, što je veliki uspeh za naše malo preduzeće koje je počelo s nekoliko zaposlenih. Danas, trideset godina kasnije, s ponosom možemo reći da smo među vodećim kompanijama u našem regionu. Bez obzira na to koliko smo napredovali, ne zaboravljamo da smo tamo počeli kao mala firma i da smo došli ovako daleko zahvaljujući svima koji su nam pomogli.

Želimo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su doprineli našem uspehu. Prvo i najvažnije, našim zaposlenima i njihovim porodicama. Bez njihove predanosti i posvećenosti, ne bismo mogli da stignemo ovako daleko. Znamo da su naši zaposleni ključ našeg uspeha i zahvaljujemo im se na svemu što su učinili kako bi se naša kompanija razvijala i rasla.

Želimo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su doprineli našem uspehu. Prvo i najvažnije, našim zaposlenima i njihovim porodicama.

Takođe, želimo da se zahvalimo našim poslovnim saradnicima i klijentima koji su deo našeg poslovanja. Bez vašeg poverenja, podrške i saradnje, ne bismo mogli dostići ovaj nivo uspeha. Zahvaljujući vama, imamo priliku da nastavimo da rastemo i razvijamo se dalje.

Zajedno smo doveli našu kompaniju na potpuno novi nivo uspeha i nadamo se da ćemo nastaviti da radimo zajedno kako bi postigli još veći uspeh u narednim godinama. Ali pre nego što se okrenemo budućnosti, želimo da se posvetimo slavlju našeg velikog dana!

Još jednom veliko hvala! 

Neka ovaj jubilej bude podsećanje na sve što smo postigli zajedno i neka nam daje snagu da nastavimo da radimo zajedno kako bi naša kompanija nastavila da raste i razvija se u budućnosti. Hvala vam svima još jednom i srećan jubilej našoj kompaniji!