Skip to content Skip to footer

Akvapan inženjering : Do novih jubileja!

A

kvapan inženjering doo, kompanija koja se bavi proizvodnjom vodovodnih i kanalizacionih cevi, proslavila je svoj 30. rođendan 28. aprila 2023. godine. Ovaj značajan jubilej obeležen je u Hotel Moravi u Čačku, u prisustvu brojnih zvanica među kojima su bili kolege, saradnici, klijenti i predstavnici lokalne privrede i gradskih institucija.

Svi prisutni su doprineli rastu i razvoju firme koja danas zapošljava oko 100 radnika i obezbeđuje sigurnu egzistenciju za njihove porodice. Tom prilikom su se obratili osnivači Jadranka Vukašinović i Dragan Pantović, vlasnik Miodrag Pantović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Posebno su bili istaknuti dugogodišnji saradnici Akvapana, kojima su se osnivači i vlasnik zahvalili na uspešnoj saradnji. Kolektiv Akvapana se ponosi činjenicom da preko 30% zaposlenih radi u ovoj firmi već dugi niz godina. Zahvalnice i prigodni pokloni su dodeljeni svim zaposlenima sa stažom preko 10 godina, dok su oni sa stažom preko 20 godina bili posebno istaknuti kao značajan deo kompanije.

Kolektiv Akvapana se ponosi činjenicom da preko 30% zaposlenih radi u ovoj firmi već dugi niz godina.

Akvapan inženjering doo je tokom tri decenije postojanja stekao brojne reference i ostvario značajne projekte na teritoriji Srbije, a ekskluzivnu i kompletnu priču o ovoj kompaniji možete pročitati na portalu Čačanskog Glasa. Takođe, na linku ispod je dostupan i intervju sa vlasnikom Miodragom Pantovićem, u kome on govori o istorijatu kompanije, njenim ciljevima i budućim planovima.

Linkovi vesti :

Miodrag Pantovic – Iz ugla naslednika porodičnog posla
Akvapan inženjering – Do novih jubileja