Skip to content Skip to footer

Međunarodni sajam “Dani Vode” u Nišu

Razvoj i održavanje infrastrukture za vodosnabdevanje i kanalizaciju su od vitalne važnosti za društvo. Sajmovi voda su jedan od najvažnijih događaja u oblasti vodovoda i kanalizacije jer omogućavaju neposredan kontakt proizvođača/trgovaca sa investitorima i krajnjim korisnicima. Specijalizovani sajmovi voda su vrlo važni jer se na njima prikazuju najnoviji trendovi, rešenja i tehnologije koje se koriste u ovoj oblasti.

Iako postoje mnogi opšti sajmovi koji se bave različitim temama, specijalizovani sajmovi voda se fokusiraju samo na vodovodne i kanalizacione mreže, tretman i prečišćavanje otpadnih voda. Zato su ovi sajmovi vrlo bitni za stručnjake iz oblasti vodovoda i kanalizacije, ali i za investitore i krajnje korisnike koji žele da se informišu o najnovijim rešenjima u ovoj oblasti.

 

Važnost manifestacije:

Akvapan inženjering doo je prepoznao važnost sajmova voda i odlučio da se prvi put predstavi kao izlagač na 5. Međunarodnom sajmu vodovodne i kanalizacione opreme sa konferencijom Dani Vode u Nišu 09-10. juna 2022. godine. Ovo je bio odličan način da se prezentuju informacije o najnovijim rešenjima u oblasti vodovodnih i kanalizacionih mreža, tretmanu i prečišćavanju otpadnih voda, kao i da se ostvari direktan kontakt sa investitorima i krajnjim korisnicima.

Prisustvo na sajmu voda ima mnoge pozitivne efekte, a jedan od najvažnijih je upravo mogućnost da se uspostavi kontakt sa brojnim investitorima i kupcima. Na ovaj način se mogu ostvariti nove poslovne veze i sklopiti ugovori koji će doneti značajan finansijski dobitak. Takođe, prisustvo na sajmu voda pruža mogućnost da se upoznaju najnoviji trendovi i tehnologije koje se koriste u ovoj oblasti, što može biti od velike koristi za razvoj novih proizvoda i usluga.