Skip to content Skip to footer

Specijalizovani sajmovi

Učestvovanje na specijalizovanim sajmovima za vodu i kanalizaciju čini ključni deo naše poslovne strategije u kompaniji Akvapan inženjering d.o.o..

Nakon decenije prisustva na Sajmu građevinarstva na Beogradskom sajmu i pauze usled Covida, nezaobilazan deo našeg plana su postali specijalizovani sajmovi u Nišu, Dani vode, i u Beogradu, Forum voda.
 
Ovaj angažman omogućava nam susret sa proizvođačima i distributerima, održavanje koraka sa inovacijama i trendovima u industriji.
 
Na sajmovima aktivno prezentujemo naš asortiman proizvoda i najnovije razvojne poteze, pridajući u 2023/2024 poseban značaj PVC UK cevima zbog proširenja našeg asortimana i povećanja obima proizvodnje.
 
Ova inicijativa doprinosi jačanju našeg prisustva na tržištu i ostvarivanju dugoročnih poslovnih ciljeva kompanije Akvapan inženjering d.o.o.
 
U planu za 2024. godinu, pored obaveznog prisustva na oba sajma u Srbiji, u Nišu i Beogradu, kompanija Akvapan inženjering d.o.o. aktivno će učestvovati i na seminarima posvećenim javnim nabavkama.

Akvapan inženjering d.o.o. će uzeti učešće u nekoliko panela, gde će na nekim imati ulogu nosioca različitih tema od interesa za ponuđače. Ovaj angažman predstavlja našu posvećenost razmeni znanja, unapređenju industrije i pružanju podrške našim partnerima i klijentima u ostvarivanju njihovih ciljeva.    

Posetite nas na nekom od sajmova!